London

London

book
Knjiga
890 din

Vodič kroz London nudi kratak pregled istorije ovog multikulturalnog grada i donosi iscrpne informacije o mestima koja nikako ne biste smeli da propustite. U njemu ćete naći ne samo istorijske spomenike, već i modernu sliku Londona.
Pronađite neki od preporučenih restorana i probajte tipična jela engleske kuhinje. Sa dugačke liste klubova i barova možete da izaberete jedan u kom biste želeli da osetite atmsoferu noćnog života u Londonu. Sigurno će vam biti od koristi i mnoge praktične informacije o londonskoj kulturi, prevozu, lokalnim običajima, kao i saveti za smeštaj. Knjiga sadrži mape raznih delova Londona i plan metra.
London je grad s bogatom istorijom, raznolikom arhitekturom i raznovrsnim kulturnim programom. To je i grad sa velikim uticajem međunarodne politike, ekonomije i religije. U ovom kosmopolitskom mestu ćete u većini slučajeva osetiti ohrabrujuće otvoren odnos među stanovnicima i posetiocima iz raznih zemalja. U Londonu možete da uživate u jelima iz raznih delova sveta ili da posedite u tipičnoj engleskoj kafanici.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-045-5
Povezbroš
Format105 x 144 mm
Broj strana143
Izdanje1
Izdato2016

Poslednje pogledano