Engleski – priručnik za konverzaciju

Engleski – priručnik za konverzaciju

book
Knjiga
590 din

Pri izradi ovog modernog i detaljnog priručnika je akcenat stavljen pre svega na praktičnu upotrebu. Pored svake fraze je naveden uprošćen zapis izgovora, što priručnik čini pogodnim i za početnike. Naš priručnik za konverzaciju će biti odličan pomoćnik ne samo tokom učenja engleskog jezika, već i na putovanjima i u svim drugim situacijama koje zahtevaju brzo i jasno sporazumevanje.

Konverzacija je podeljena po temama i pruža pregled vokabulara i fraza koje će vam biti od koristi u najrazličitijim situacijama (pozdravi, brojevi, određivanje vremena, predstavljanje, putovanje (kolima, avionom, vozom, gradskim prevozom), smeštaj, hrana, sport, upoznavanje, obilazak grada, šoping, nepredviđene situacije, porodica, posao, banka...). Sve ove teme su upakovane u vrlo praktičan format, spreman da vam uvek bude pri ruci.

Među korisnim prilozima našeg priručnika za konverzaciju ćete naći obostrani engleski rečnik, pregled gramatike, praktične savete za putovanje i relevantne informacije o državama engleskog govornog područja.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-000-4
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format95 x 140 mm
Broj strana336
Izdanje1
Izdato2015