Kineski – priručnik za konverzaciju

Kineski – priručnik za konverzaciju

book
Knjiga
1 190 din

Kina svojom jedinstvenom kulturom i istorijom privlači veliki broj posetilaca iz svih krajeva sveta. Naš priručnik će biti odličan saputnik kako tokom turističkih poseta, tako i u poslovnom okruženju. Pogodan je i za samouke koji žele da unaprede svoje poznavanje praktičnog kineskog jezika, a uprošćeni, fonetski zapis izgovora čini našu konverzaciju sjajnim izborom i za početnike.

Priručnik je podeljen po temama koje obuhvataju veliki broj fraza koje će vam biti od koristi u najrazličitijim situacijama (pozdravi, brojevi, određivanje vremena, predstavljanje, putovanje (kolima, avionom, vozom, gradskim prevozom), smeštaj, hrana, sport, upoznavanje, obilazak grada, šoping, nepredviđene situacije, porodica, posao, banka...). Sve ove teme su upakovane u vrlo praktičan format, spreman da vam uvek bude pri ruci.

Među korisnim prilozima našeg priručnika za konverzaciju ćete naći obostrani rečnik, pregled gramatike, praktične savete za putovanje i relevantne informacije o Kini i kineskoj kulturi.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-014-1
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format95 x 140 mm
Broj strana320
Izdanje1
Izdato2016