Nemački – džepni rečnik

Nemački – džepni rečnik

book
Knjiga
490 din

U džepnom obostranom nemačkom rečniku ćete naći svakodnevni vokabular savremenog nemačkog jezika. Biće vam od pomoći kako na putovanjima, tako i tokom učenja jezika i u poslovnom okruženju. Uz naš džepni rečnik ćete moći lakše i preciznije da se izrazite u najrazličitijim situacijama.

Odrednice i prevode smo pažljivo odabrali kako biste u rečniku našli najčešće korišćene reči, kako iz književnog, tako i iz neknjiževnog jezika. Prilikom obrade odrednica smo koristili najnovije francuske jednojezične rečnike renomiranih izdavača (Duden, Langenscheidt, Wahrig i dr.). Umesto mnogih danas skoro uopšte nekorišćenih ili već zastarelih izraza, naš rečnik vam nudi veliki broj novih pojmova i termina koji su u širokoj upotrebi u savremenom jeziku.

Za lakši rad sa rečnikom ćete osim prevoda u njemu naći i druge dodatne informacije. Napomene i stilske oznake će vam pomoći da izaberete najprikladniji izraz. Veliki broj ustaljenih izraza i primera će vam reći kako da reč ili sintagmu najbolje upotrebite u rečenici.

Verujemo da će vam džepni rečnik biti koristan pomoćnik.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-009-7
Povezlepljeni, laminirane meke korice, okrugli ćoškovi
Format85 x 122 mm
Broj strana720
Izdanje1
Izdato2015