Norveški – priručnik za konverzaciju

Norveški – priručnik za konverzaciju

book
Knjiga
990 din

Bez obzira na to da li u Norvešku krećete turistički, poslovno ili planirate posetu prijateljima i porodici, nije na odmet naučiti barem osnovne fraze iz svakodnevne komunikacije. Naš priručnik za konverzaciju će vam pomoći da se sporazumete kako u uobičajenim, tako i u neočekivanim situacijama. Pogodan je i za samouke koji žele da usavrše svoje praktično znanje norveškog jezika, kao i za polaznike jezičkih kurseva.

Priručnik je podeljen po temama koje obuhvataju veliki broj fraza koje će vam biti od koristi u najrazličitijim situacijama (pozdravi, brojevi, određivanje vremena, predstavljanje, putovanje (kolima, avionom, vozom, gradskim prevozom), smeštaj, hrana, sport, upoznavanje, obilazak grada, šoping, nepredviđene situacije, porodica, posao, banka...). Sve ove teme su upakovane u vrlo praktičan format, spreman da vam uvek bude pri ruci.

Svaka fraza je dopunjena jednostavnim zapisom izgovora, što priručnik čini pogodnim i za početnike. Među korisnim prilozima našeg priručnika za konverzaciju ćete naći obostrani rečnik, pregled gramatike, praktične savete za putovanje i relevantne informacije o ovoj zanimljivoj zemlji.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-011-0
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format95 x 140 mm
Broj strana320
Izdanje1
Izdato2016