Barselona

Barselona

Vodič će vam olakšati obilazak španske primorske metropole. Upoznaće vas sa bogatom istorijom, kulturom i velikim brojem znamenitosti, ali i sa modernom stranom grada. Knjiga sadrži mape Barselone i okoline, kao i rečnik najviše korišćenih fraza na katalanskom jeziku.

izdanje: 1, 2017
strana: 144
format: 14,4 x 10,5 cm
ISBN: 978-86-6451-057-8
povez: broš
cena: 890 din
Sadržaj
  • Iscrpan pregled atrakcija: La Rambla, modernistička arhitektura i mnogo više od toga
  • Gde za doživljajima: od šopinga preko noćnog provoda do odmora na plaži
  • Upoznajte se sa lokalnom kulturom: katalonski identitet i Antoni Gaudí, upoznajte se sa Barselonom u prošlosti i danas
  • Praktični saveti: gde spavati, jesti i kako putovati
Galerija
Preporučujemo
Detaljne informacije

Barselona je moderna metropola puna arhitektonskih dragulja iz 90. godina, međutim, istorijsko srce krije u četvrti gotike i secesije. Označava se kao grad arhitekture i dizajna. Možete da se uputite u šoping do butika slavnih modnih dizajnera, da odmarate na plaži ili da se provozate po lokalnim biciklističkim stazama.

Ne zaboravite da probate neko od jela tradicionalne španske kuhinje, ali ne smete da propustite divlji noćni život tipičan za Barselonu. Praktične informacije će vam pomoći da se spremite za put, da nađete idealni smeštaj i približiće vam kulturu i životni stil Katalanaca. Knjiga sadrži mape Barselone i okoline, kao i rečnik najkorisnijih fraza na katalonskom.