Španski – džepni rečnik

Španski – džepni rečnik

book
Knjiga
690 din

Ovo je potpuno novi džepni obostrani španski rečnik u kom ćete naći uobičajeni vokabular savremenog španskog jezika. Cenićete ga ne samo na putovanju i na poslu, već i pri učenju španskog u školi ili na jezičkom kursu. Pomoći će vam da se sporazumete i posavetujete u svakodnevnim situacijama, kao i da se precizinije izražavate i bolje komunicirate.

Odrednice i prevode smo pažljivo izabrali kako biste u rečniku našli najčešće korišćene reči, kako iz književnog, tako i iz neknjiževnog jezika. Prilikom obrade odrednica smo koristili najnovije francuske jednojezične rečnike (Diccionario de la Real Academia Española, Diccionario de Salamanca, Clave, Gran Diccionario de Uso del Español Actual i dr.). Umesto mnogih danas skoro uopšte nekorišćenih ili već zastarelih izraza, naš rečnik vam nudi veliki broj novih pojmova i termina koji su u širokoj upotrebi u savremenom jeziku.

Za lakši rad sa rečnikom ćete osim prevoda u njemu naći i druge dodatne informacije. Napomene i stilske oznake će vam pomoći da izaberete najprikladniji izraz. Veliki broj ustaljenih izraza i primera će vam reći kako da reč ili sintagmu najbolje upotrebite u rečenici.

Verujemo da će vam džepni rečnik španskog jezika biti koristan pomoćnik.

 

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-054-7
Povezlepljeni, laminirane meke korice, okrugli ćoškovi
Format85 x 122 mm
Broj strana672
Izdanje1
Izdato2017