Francuski - džepni rečnik

Francuski - džepni rečnik

Potpuno novi džepni francusko-srpski i srpsko-francuski rečnik u kom ćete naći fond reči koji se svakodnevno koristi. Cenićete ga ne samo na putovanjima i na poslu, već i tokom učenja jezika u školi ili na kursu. Pomoći će vam da se sporazumete i posavetujete u svakodnevnim situacijama. Rečnik sadrži i pregled nepravilnih glagola.

izdanje: 1, 2017
strana: 736
format: 8,5 x 12,2 cm
ISBN: 978-86-6451-053-0
povez: lepljeni, laminirane meke korice, okrugli ćoškovi
cena: 590 din
Sadržaj
  • 31 000 odrednica
  • Savremeni fond reči
  • Predloške konstrukcije i praktični primeri
  • Idealan za putovanje i učenje
Galerija
Preporučujemo
Detaljne informacije

Potpuno novi džepni obostrani francuski rečnik u kome ćete naći fond reči koji se svakodnevno koristi. Cenićete ga ne samo na putovanjima i na poslu, već i tokom učenja jezika u školi ili na kursu. Pomoći će vam da se sporazumete i posavetujete u svakodnevnim situacijama, kao i da se tačnije izražavate i bolje komunicirate.

Odrednice i prevode smo pažljivo izabrali kako biste u rečniku našli najčešće korišćene reči, kako iz književnog (uključujući i razgovorni), tako i iz neknjiževnog jezika. Prilikom obrade odrednica smo koristili najnovije francuske jednojezične rečnike renomiranih izdavača (Petit Robert, Petit Larousse, Hachette encyclopédique i dr.). Umesto mnogih, danas skoro uopšte nekorišćenih ili već zastarelih izraza vam naš rečnik nudi veliki broj novih pojmova i termina koji su popularni u poslednje vreme.

Kako bi vam rad sa rečnikom bio što bolji, osim prevoda ćete u njemu naći i druge dodatne informacije. Napomene i stilski znakovi će vam pomoći da izaberete najprikladniji izraz. Veliki broj ustaljenih izraza i primera će vam reći kako da reč ili sintagmu najbolje upotrebite u rečenici.

Verujemo da će vam džepni rečnik biti koristan pomoćnik.