Francuski – priručnik za konverzaciju

Francuski – priručnik za konverzaciju

book
Knjiga
890 din

Pri izradi ovog modernog i detaljnog priručnika je akcenat stavljen pre svega na praktičnu upotrebu. Pored svake fraze je naveden uprošćen zapis izgovora, što priručnik čini pogodnim i za početnike. Naš priručnik za konverzaciju će biti odličan pomoćnik ne samo u učenju francuskog jezika, već i tokom obilaska Pariza, osvajanja prelepih Alpa ili uživanja na Azurnoj obali.

Konverzacija je podeljena po temama i pruža pregled vokabulara i fraza koje će vam biti od koristi u najrazličitijim situacijama (pozdravi, brojevi, određivanje vremena, predstavljanje, putovanje (kolima, avionom, vozom, gradskim prevozom), smeštaj, hrana, sport, upoznavanje, obilazak grada, šoping, nepredviđene situacije, porodica, posao, banka...). Sve ove teme su upakovane u vrlo praktičan format, spreman da vam uvek bude pri ruci.

Među korisnim prilozima našeg priručnika za konverzaciju ćete naći obostrani francuski rečnik, pregled gramatike, praktične savete za putovanje i relevantne informacije o državama francuskog govornog područja.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-002-8
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format95 x 140 mm
Broj strana336
Izdanje1
Izdato2015