Happy Hoppy kartice I: Boje i Brojevi

Happy Hoppy kartice I: Boje i Brojevi

Kartice sa sličicama za zabavno i lako učenje engleskog jezika. Uz set od 52 Happy Hoppy kartice ćete lako naučiti osnovne engleske reči (boje, životinje, brojeve, oblike...). Na svakoj od kartica ćete naći izraz koji se sastoji od nekoliko reči, a zahvaljujući neobičnim kolokacijama pojedinačne reči bolje ostaju u pamćenju. Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja stranog jezika. Štaviše, nije na odmet imati ih uvek pri ruci i  njima ispuniti svaki prikladan trenutak!

izdanje: 1, 2017
strana: 55
format: 5,7 x 8,7 cm
ISBN: 978-80-7508-318-0
cena: 590 din
Sadržaj
  • 55 obostranih karata formata 57x87 mm
Galerija
Preporučujemo
Detaljne informacije

Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja jezika. Sa njima možete da se zabavljate sami, ali i u parovima ili u grupi i na taj način da ih iskoristite kao pomagalo za najraznovrsnije jezičke igre. Štaviše nije na odmet ih uvek imati pri ruci i sa njima ispuniti svaki prikladan trenutak! U memorisanju reči će poslužiti i ilustracije Ane Lenjicke.  

Savet za učenje:
Pogledajte zelenu (srpsku) stranu i pokušajte da prevedete izraz. Proverite ispravnost odgovora na braon (engleskoj) strani. U slučaju da je sve ispravno, odložite kartu i uzmite sledeću, u slučaju da ste pogrešili, ponovo ponavljajte naglas engleski izraz, a kartu vratite u sredinu špila.