Happy Hoppy English for children

Happy Hoppy English for children

Pružite svom detetu priliku da uroni u svet engleskog na prirodan i zabavan način. Knjigu Happy Hoppy ćete moći da koristite kako kod kuće, tako i na putovanjima, u vrtiću i školi. Radi se o slikovnom udžbeniku koji na 40 stranica nudi osnovne reči i fraze ključnih tema za decu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, kao i jednostavne pesmice. Čitajte, slušajte, igrajte se, crtajte i radujte se uspesima uz Happy Hoppy!

izdanje: 1, 2016
strana: 40
format: 14,7 x 21 cm
ISBN: 978-80-7508-105-6
povez: tvrdi
cena: 990 din
Sadržaj
  • audio CD sa 26 pesama
  • tekstovi pesama
  • slikovni rečnik
Preporučujemo
Detaljne informacije

Happy Hoppy traži mesto u malim dečjim bibliotekama. Radi se o slikovnom udžbeniku koji na 40 stranica nudi osnovne reči i fraze ključnih tema za decu predškolskog i mlađeg školskog urazsta (boje, računanje, porodica, životinje, vreme, hrana, odeća, osećanja, praznici itd.), kao i jednostavne pesmice.

Međutim, najbitniji deo ove publikacije se skriva odmah na unutrašnjim koricama knjige gde se nalazi audio CD sa 26 tematski orijentisanih pesmica i jednostavnim audiorečnikom sa glasom izvornog govornika. Naime, deca usavršavaju ispravan izgovor i na sasvim prirodan način grade obrasce za pamćenje najčešćih fraza, posebno posredstvom ponovnog i prirodnog slušanja.

Dakle, knjiga bi trebalo pre svega da služi kao propratan slikovni i tekstualni materijal CD-u (sadrži tekstove svih pesama i transkripciju pojedinačnih reči), dakle, kao izvesni praktični i zabavni „booklet“, koji možete da ponesete sa sobom svuda na put i koji će bez problema da preživi i „boravak“ u dečjem rancu. Korisnici će upravo zbog toga ceniti tvrde korice sa CD-om koje će izdržati i često korišćenje.