Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi

Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi

Kartice sa sličicama za zabavno i lako učenje engleskog jezika. Uz set Happy Hoppy ćete lako da naučite osnovne engleske reči (ljudi, životinje, predmeti i njihove osobine, odnosi). Na svakoj od 52 karte ćete naći izraz koji se sastoji od nekoliko reči, a zahvaljujući neobičnim kolokacijama pojedinačne reči bolje ostaju u pamćenju. Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja stranog jezika. Štaviše, nije na odmet imati ih uvek pri ruci i sa njima ispuniti svaki prikladan trenutak!

izdanje: 1, 2017
strana: 55
format: 5,7 x 8,7 cm
ISBN: 978-80-7508-319-7
cena: 590 din
Sadržaj
  • 55 obostranih karata formata 57x87 mm
Galerija
Preporučujemo
Detaljne informacije

Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja jezika. Sa njima možete da se zabavljate sami, ali i u parovima ili u grupi i na taj način da ih iskoristite kao pomagalo za najraznovrsnije jezičke igre. Štaviše nije na odmet ih uvek imati pri ruci i sa njima ispuniti svaki prikladan trenutak! U memorisanju reči će poslužiti i ilustracije Ane Lenjicke.  

Savet za učenje:
Pogledajte zelenu (srpsku) stranu i pokušajte da prevedete izraz. Proverite ispravnost odgovora na braon (engleskoj) strani. U slučaju da je sve ispravno, odložite kartu i uzmite sledeću, u slučaju da ste pogrešili, naglas ponavljajte engleski izraz, a kartu vratite u sredinu špila.