Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi

Kartice sa sličicama za zabavno i lako učenje engleskog jezika. Uz set Happy Hoppy ćete lako da naučite osnovne engleske reči (ljudi, životinje, predmeti i njihove osobine, odnosi). Na svakoj od 52 karte ćete naći izraz koji se sastoji od nekoliko reči –zahvaljujući neobičnim kolokacima pojedinačne reči bolje ostaju u pamćenju. Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja stranog jezika. Štaviše nije na odmet ih imati uvek pri ruci i sa njima ispuniti svaki prikladan trenutak!

Izdanje: 1, 2017. | Strana: 55 | Format: 5,7 x 8,7 cm | ISBN: 978-80-7508-319-7
Povez: | Pismo: latinica | Format e-knjige:
Sistem: | ISBN: 978-80-7508-319-7
Pakovanje: 55 5,7 x 8,7 cm
Sadržaj
  • 55 obostranih karata formata 57x87 mm
Glavna svojstva
Primeri stranica
Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi Happy Hoppy kartice II: Svojstva i Odnosi
Preporučujemo

Happy Hoppy kartice I: Boje i Brojevi

Detaljnije informacije

Učenje uz pomoć kartica je proverena metoda učenja jezika. Sa njima možete da se zabavljate sami, ali i u parovima ili u grupi i na taj način da ih iskoristite kao pomagalo za najraznovrsnije jezičke igre. Štaviše nije na odmet ih uvek imati pri ruci i sa njima ispuniti svaki prikladan trenutak! U memorisanju reči će poslužiti i ilustracije Ane Lenjicke.  

Savet za učenje:
Pogledajte zelenu (srpsku) stranu i pokušajte da prevedete izraz. Proverite ispravnost odgovora na braon (engleskoj) strani. U slučaju da je sve ispravno, odložite kartu i uzmite sledeću, u slučaju da ste pogrešili, naglas ponavljajte engleski izraz, a kartu vratite u sredinu špila.