Italijanski – džepni rečnik

Italijanski – džepni rečnik

book
Knjiga
690 din

Potpuno novi džepni obostrani italijanski rečnik u kom ćete naći uobičajeni vokabular savremenog italijanskog jezika. Biće vam od koristi ne samo na putovanju i na poslu, već i pri učenju italijanskog u školi ili na jezičkom kursu. Pomoći će vam da se sporazumete u svakodnevnim situacijama, kao i da se precizinije izražavate i bolje komunicirate.

Odrednice i prevode smo pažljivo odabrali kako biste u rečniku našli najčešće korišćene reči, kako iz književnog, tako i iz neknjiževnog jezika. Prilikom obrade odrednica smo koristili najnovije italijanske jednojezične rečnike renomiranih izdavača (Zanichelli, Garzanti, Devotino – Mondadori, Treccani i dr.) i pouzdane izvore na internetu. Umesto mnogih danas skoro uopšte nekorišćenih ili već zastarelih izraza, naš rečnik vam nudi veliki broj novih pojmova i termina koji su u širokoj upotrebi u savremenom jeziku.

Za lakši rad sa rečnikom ćete osim prevoda u njemu naći i druge dodatne informacije. Napomene i stilske oznake će vam pomoći da izaberete najprikladniji izraz. Veliki broj ustaljenih izraza i primera će vam reći kako da reč ili sintagmu najbolje upotrebite u rečenici.

Verujemo da će vam džepni rečnik italijanskog jezika biti koristan pomoćnik.      

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-055-4
Povezlepljeni, laminirane meke korice, okrugli ćoškovi
Format85 x 122 mm
Broj strana656
Izdanje1
Izdato2017