Beč – TOP 10
Novo

Beč – TOP 10

book
Knjiga
1 590 din

TOP 10 vodič kroz Beč je tu da vam predstavi sve čime Beč može da se pohvali – od popularnih turističkih mesta do manje poznatih kutaka grada, od bogate istorije klasične muzike do tzv. Kaffehaus kulture, od čuvenih muzeja do onih modernijih – npr. Muzej klovnova. Vodič sadrži i 8 jednostavnih planova obilaska osmišljenih tako da povežu više znamenitosti za kratko vreme. Dodajte inspirativne fotografije i detaljne mape, i dobićete neophodnog džepnog saputnika.

Da bi vaš boravak u Beču bio što zanimljiviji, TOP 10 vodič vam donosi i brojne TOP 10 liste različitih kategorija, među kojima ćete naći i preporuke za izlete, šetnju po parkovima i vrtovima, atrakcije za decu, restorane, prodavnice, manifestacije. U svakom poglavlju vas čeka 10 inspirativnih preporuka koje su označene na mapi i dopunjene brojnim fotografijama. Stavke u TOP 10 listama nisu poređane po kvalitetu ili popularnosti, već sve imaju približno jednaku vrednost. Orijentaciju na mapama na koricama, kao i na zasebnoj sklopivoj mapi, olakšava mreža koja ih deli i koja će vam pomoći da lakše pronađete ucrtane znamenitosti.

Deo ovog vodiča opisuje Beč geografski, po oblastima:

  1. Centar Beča
  2. Šotenring i Alzergrund (Schottenring & Alsergrund)
  3. Muzejska četvrt, Gradska skupština i Nojbau (MuseumsQuartier, Wiener Rathaus & Neubau)
  4. Opera i Nahmarkt (Staatsoper & Naschmarkt)
  5. Od Karlskirhea (Karlskirche) do Belvederea
  6. Šire područje Beča

I u ovim poglavljima ćete pronaći TOP 10 znamenitosti i doživljaja, a posebne mape će vam pomoći da ih brzo i lako pronađete. Poslednji deo vodiča vam donosi praktične savete i preporuke za putovanje (dolazak, snalaženje po gradu, smeštaj), kao i brojne korisne izraze na nemačkom.

Veliki broj bitnih informacija i saveta je spakovan u praktični format koji staje u svaku torbu. Za lako snalaženje po gradu tu je i zasebna detaljna mapa Beča, zgodno smeštena u džep zadnje korice.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-098-1
Povezbroš
Format100 x 191 mm
Broj strana160
Izdanje1
Izdato2023