Švajcarska

Švajcarska

Šarenolike fotografije u vodiču po Švajcarskoj će vam pomoći da steknete što više informacija o predelima zemlje koji oduzimaju dah. Vaš novi saputnik će vam ponuditi sve potrebne podatke koje bi trebalo da znate, uključujući najbolja mesta gde se odigrava kulturni život u Bazelu, istorijske znamenitosti u Ženevi i informacije o celom spektru ekstremnih sportova.

izdanje: 1, 2017
strana: 192
format: 14,4 x 10,5 cm
ISBN: 978-86-6451-061-5
povez: broš
cena: 990 din
Sadržaj
  • Iscrpan pregled zanimljivosti: Cirih, Ženeva, Bern, Alpi, jezera i mnogo više od toga
  • Gde za doživljajima: od skijanja do divljih festivala i voza Glacier Express
  • Upoznajte se sa lokalnom kulturom: Viljem Tel, bernardinci, čokolada i sir, upoznajte se sa švajcarskom baštinom
  • Praktični saveti: gde spavati, jesti i kako putovati
Galerija
Preporučujemo
Detaljne informacije

Naš džepni vodič se sastoji od kombinacije saveta i prelepih fotografija koji će vam pomoći da na najbolji mogući način iskoristite sve lepote ove zemlje koje oduzimaju dah. Ovaj praktični pratilac će vam obezbediti sve što je potrebno da znate, uključujući najbolja mesta kako biste iskusili živu kulturnu scenu Bazela, istorijska mesta Ženeve i informacije o čitavom nizu avanturističkih sportova. Mape će vam pomoći da se sa lakoćom krećete po celom regionu.

Kako bi vas inspirisala, knjiga nudi TOP 10 atrakcija u Švajcarskoj. Nakon toga sledi raspored za jedan savršen dan u Cirihu. Gde se uputiti je poglavlje koje će vas posavetovati kako da provedete svoje slobodno vreme, od noćnog života i šopinga, pa sve do sporta.

Takođe ćete biti naoružani osnovnim informacijama o istoriji ove zemlje, kao i interesantnim podacima o tradicionalnoj kuhinji. Spisak najboljih hotela i restorana i saveti za putovanje sa praktičnim informacijama od A do Ž biće vam od velike pomoći.