Srpsko-ruski pričaonik

Srpsko-ruski pričaonik

book
Knjiga
1 490 din

Poznavanje gramatike i fonda reči često nije dovoljno za brzo i pravilno izražavanje na stranom jeziku, jer je pored njih potrebno usvojiti i brojne specifične jezičke konstrukcije koje u velikom broju slučajeva ne mogu doslovno da se prevedu. Usvajanje takvih izraza predstavlja jedan od najvećih izazova pri učenju stranog jezika, a njihovo pronalaženje često iziskuje dosta truda i vremena.

Pričaonik, potpuno nov i jedinstven pomoćnik za učenje jezika, nudi upravo to – pregledno i jednostavno pronalaženje najrazličitijih izraza koji su neophodni za uspešnu i pravilnu komunikaciju na stranom jeziku. Pričaonik se od priručnika za konverzaciju razlikuje pre svega time što primeri nisu usko vezani za određene teme, te se lako može desiti da u pričaoniku pronađete izraze koji, iako su uobičajeni u svakodnevnoj komunikaciji i savremenom jeziku, često nedostaju i u velikim rečnicima. Pričaonik nije ograničen na stilski neutralne ili književne primere, već sadrži i izraze koji se koriste kolokvijalno i u slengu.

Verujemo da će pričaonik biti odličan pomoćnik svima koji žele da unaprede svoje komunikacijske veštine, bez obzira na trenutni nivo znanja jezika.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-104-9
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format115 x 165 mm
Broj strana400
Izdanje1
Izdato2023