Španski – priručnik za konverzaciju, 2. izdanje

Španski – priručnik za konverzaciju, 2. izdanje

book
Knjiga
890 din

Novo izdanje modernog i detaljnog priručnika, koji akcenat stavlja pre svega na praktičnu upotrebu. Pored svake fraze je naveden uprošćen zapis izgovora, što priručnik čini pogodnim i za početnike. Naš priručnik za konverzaciju će biti odličan pomoćnik ne samo tokom učenja španskog jezika, već i na putovanjima i u svim drugim situacijama koje zahtevaju brzo i jasno sporazumevanje.

Konverzacija je podeljena po temama i pruža pregled vokabulara i fraza koje će vam biti od koristi u najrazličitijim situacijama (pozdravi, brojevi, određivanje vremena, predstavljanje, putovanje (kolima, avionom, vozom, gradskim prevozom), smeštaj, hrana, sport, upoznavanje, obilazak grada, šoping, nepredviđene situacije, porodica, posao, banka...). Sve ove teme su upakovane u vrlo praktičan format, spreman da vam uvek bude pri ruci.

Među korisnim prilozima našeg priručnika za konverzaciju ćete naći obostrani španski rečnik, pregled gramatike, praktične savete za putovanje i relevantne aktuelne informacije o državama španskog govornog područja.

Bibliografski podaci

ISBN978-86-6451-093-6
Povezlepljeni, laminirane meke korice
Format95 x 140 mm
Broj strana320
Izdanje2
Izdato2023